Δερμοαπόξυση με κρυστάλλους

ΔΕΡΜΟΑΠΟΞΥΣΗ

Με την βοήθεια ενός μηχανήματος διοχετεύουμε κρυστάλλους πάνω στο δέρμα με ταυτόχρονη αναρρόφηση του δέρματος. Οι κρύσταλλοι αφαιρούν ένα τμήμα της κεράτινης στοιβάδας ενεργοποιώντας έτσι την δημιουργία νέων κυττάρων από την μητρική στοιβάδα. Το μικρομασάζ με αναρρόφηση διεγείρει το μεταβολισμό του δέρματος ,την μικροκυκλοφορία και το λεμφικό με αποτέλεσμα την βελτίωση της κυτταρικής αναγέννησης. Με την μέθοδο αυτή αφαιρούνται ακαθαρσίες, νεκρά κύτταρα και σμήγμα. Ενδείκνυται για την αντιμετώπιση ρυτίδων, ουλών, δυσχρωμιών και την αναζωογόνηση του άτονου δέρματος. Μια εντυπωσιακή θεραπεία που τα αποτελέσματα της είναι ορατά από την πρώτη κιόλας εφαρμογή.

 

Βιολογική αποτρίχωση

Η Βιολογική αποτρίχωση είναι μια μέθοδος αντιμετώπισης χνουόδους τριχώματος (χνούδι) όπου με εφαρμογή ηλεκτρόλυσης και προιόντων Depilonine advance, τα αποτελέσματα είναι μόνιμα χωρίς πόνο και παρενέργειες.

 

Deep Phytopeeling

Deep Phytopeeling της Dr. Schrammek

Σε 5 μέρες καινούργιο δέρμα!!! Το Green Peel είναι βιολογική μέθοδος, ανεπτυγμένη βάσει ιατρικής, η οποία εφαρμόζεται παγκοσμίως για την απολέπιση δέρματος χρησιμοποιώντας μόνο φυτικά προϊόντα χωρίς κανένα χημικό ή συνθετικό συστατικό. Aποτελεί ασφαλή μέθοδο απολέπισης, χωρίς να χρειάζεται να εγκαταλείψει ο ασθενής τις επαγγελματικές και τις κοινωνικές του υποχρεώσεις. Σημειώνει επιτυχία εδώ και 35 χρόνια σε τομείς όπως:

• δέρμα με πανάδες
• μεγάλοι πόροι
• προώρη γήρανση του δέρματος
• ρυτίδες
• ουλές
• ραγάδες εγκυμοσύνης
• χαλαρότητα
• ακμή

 

Ριζική αποτρίχωση με βελόνα

Εδώ και χρόνια η ριζική αποτρίχωση θεωρείται μία μέθοδος από τις πιό αξιόπιστες,όπου ο τρόπος δράσης της βασίζεται στην πλήρη καταστροφή των αναγεννών κυττάρων της τρίχας.Αυτό συμαίνει πως οι τρίχες αυτές εφ΄όρου ζωής δεν θα ξαναεμφανιστούν. Πρέπει να σημειωθεί ότι στον χώρο μας έχουμε μειώσει τον πόνο στο ελάχιστο,χάρη σ΄ένα από τα πλέον σύνχρονα μηχανήματα ριζικής αποτρίχωσης,το Sequentium.Δεν υπάρχουν παρενέργειες απο την στιγμή που η εφαρμογή γίνεται απο άρτια εκπεδευμένη αισθητικό.

Προτεινόμενες επισκέψεις 12-18

 

Ευρυαγγείες προσώπου

Με το Sequentium μπορούμε να καταπολεμήσουμε τις ευρυαγγείες του προσώπου χρησιμοποιώντας ένα από τα πολλά προγράμματα που μας παρέχει, τον ηλεκτροκαυτηριασμό.

 

Καθαρισμός προσώπου

Μία τονωτική "ένεση" στο δέρμα του προσώπου...

Κάνουμε βαθύ καθαρισμό στο δέρμα απαλάσσοντας το από το ανεπιθύμητο σμήγμα και τους ρύπους που το εμποδίζουν να αναπνεύσει όπως και να δεχθεί οποιαδήποτε περιποίηση. Η θεραπεία συνοδεύεται με μασαζ και μάσκα. Ο καθαρισμός προσώπου εφαρμόζεται με την χρηση ατμού, υπερήχων ή και με δερμοαπόξυση.

 

ΑΗΑ-ΒΗΑ

Είναι κοσμητολογικές και θεραπευτικές μέθοδοι που μπορούν ν' αντιμετωπίσουν την μειωμένη απολέπιση,να ξαναφτιάξουν το κατεστραμένο δέρμα και να φέρουν σε ισορροπία το αφυδατωμένο. τα προϊόντα AHA-BHA που χρησιμοποιούμε στον χώρο μας είναι τα Murad, του εν ενεργεία καθηγητή δερματολογίας στο πανεπιστήμιο του Los Angeles(UCLA) Dr Howazd Murad M.D. και τα rejunique. Συνιστώνται στις παρακάτω περιπτώσεις:

• Φωτογήρανση • Ακμή • Ευαίσθητο δέρμα • Μελάγχρωση • Ψευδοθυλακίτιδα του γενείου.

 

Μόνιμο μακιγιαζ-Τατουαζ

ΜΟΝΙΜΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ
Με το μόνιμο μακιγιάζ δίνεται η δυνατότητα να διορθώσει κανείς ή να τονίσει με φυσικές αποχρώσεις κάποια χαρακτηριστικά του προσώπου, όπως περίγραμμα χειλιών eye liner, σχεδιασμό φρυδιών. Προσφέρει δηλαδή ένα εναλλακτικό και ασφαλές μόνιμο αποτέλεσμα διάρκειας περίπου 3 - 4άρων ετών.

ΤΑΤΟΥΑΖ
Τατουάζ με oρυκτά χρώματα διάρκειας 5-7 χρόνων. Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία σχεδίων.

HENNA TATTOO
Τατουάζ με HENNA, διάρκειας 15 με 30 ημερών (ανάλογα με τον τύπο δέρματος).

 

HIFU

Οι υπέρηχοι φτάνουν στο βαθύτερο στρώμα του δέρματος, εκεί που το laser δεν μπορεί. Σταθεροποιεί τον ιστό στη στοχευμένη περιοχή. Ο περιβαλλόμενος ιστός αρχίζει να συρρικνώνεται με αποτέλεσμα το δέρμα να ανορθώνεται. Δεν αφήνει κανένα ίχνος στην επιδερμίδα, μπορείτε να επιστρέψετε στις δραστηριότητες σας άμεσα!! Υπόσχεται νεότερη όψη κατά 3-8 χρόνια, ορατό αποτέλεσμα απο την πρώτη κιόλας εφαρμογή που διαρκει απο 12-24 μήνες.

Συνιστάται γιά :
• Αφαίρεση ρυτίδων σε μέτωπο μάτια και χείλη.
• Ανασήκωση και σύσφιξη στα μάγουλα.
• Βελτίωση της ελαστικότητας του δέρματος και σύσφιξη του περιγράμματος.
• Βελτίωση του περιγράμματος του σαγονιού.
• Σύσφιξη του δέρματος στο μέτωπο-ανασήκωση φρυδιού.
• Αφαίρεση ρυτίδων πρόληψη και αποτροπή γήρανσης στο λαιμό.
• Τοπικο αδυνάτισμα και κυτταρίτιδα.
• Επιδερμική ανόρθωση-σύσφιξη.

Μια δοκιμή αρκεί για να σας πείσει !

 

Σύστημα microneedles fractional rf

Είναι μια εξελιγμένη θεραπεία με μονωμένες μικροβελόνες (μιας χρήσης) , οι οποίες μεταφέρουν άμεσα θερμότητα στα εν τω βάθει στρώματα του δέρματος διεγείροντας τους ινοβλάστες, με αποτέλεσμα την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης.

Η θεραπεία fractional γίνεται ογκομετρικά κ τρισδιάστατα με τρόπο κλασματικό χάρη στις εξελιγμένες κεφαλές του.

Τα αποτελέσματα είναι εμφανή απο την πρώτη κιολας επίσκεψη.

Ο συνδιασμός μικροβελόνων και ραδιοσυχνοτήτων οδηγεί σε μια πιο ουσιαστική βελτίωση της ποιότητας και της υφής του δέρματος.

Η θεραπεία προτείνεται για την αντιμετώπιση μιας ποικιλίας βλαβών του δέρματος οπως η σύσφιξη και η τόνωση του, η μείωση του μεγέθους των πόρων και των ραγάδων, η θεραπεία ουλών όπως, ουλές ακμής, ατροφικές ουλές, ουλές εγκαυμάτων και χειρουργικά σημάδια.

 

DNA test

Μέσω του ελέγχου DNA test μπορούμε στοχευμένα να προβλέψουμε την κληρονομική διάθεση που έχουμε στο γενετικό μας υλικό και με απλές διορθωτικές κινήσεις στον τρόπο ζωής μας και να αποφύγουμε την εκδήλωση κάποιων νοσημάτων!

Εκτός όμως απο θέματα υγείας μπορούμε να πάρουμε πολύτιμες απαντήσεις για τον τρόπο που λειτουργεί ο ματαβολισμός μας, την ιδανική για εμας διατροφή, να επιλέξουμε αθλήματα στα οποία θα έχουμε την καλύτερη απόδοση καθώς και να πάρουμε την σωστή πληροφόρηση για την διατήρηση της σωματικής ευεξίας μας και πώς να πετύχουμε την καλύτερη αντιγηραντική ικανότητα. Η διαδικασία των DNA tests ειναι πολύ απλή καθώς γίνεται πολύ απλά και εύκολα με μια μπατονέτα απο το εσωτερικό του στόματος.

ΔΙΑΤΡΟΦΗ & ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟΣ
Με την ανάλυση του μεταβολισμού μπορούμε να έχουμε πληροφόρηση για τον μεταβολισμό των λιπιδίων, την δυσανεξία στη λακτόζη, την προδιάθεση για παχυσαρκία η σακχαρώδη διαβήτη τύπου ΙΙ η για υπέρταση. Ακόμα το test προτείνει εξειδικευμένη διατροφική καθοδήγηση ώστε να αποφευχθούν αυτοί οι κίνδυνοι νοσημάτων, ενώ παράλληλα να έχουμε την καλύτερη λειτουργεία του μεταβολισμού και αντιοξειδωτική δράση.Το test αυτό αποτελεί ενα χρήσιμο βοήθημα σε όσους θέλουν να έχουν μια σωστή διατροφή για λόγους διατήρησης υγείας, αλλά και στην προσπάθεια απώλειας βάρους.

ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΘΗΣΕΩΝ
Με τον έλενχο του DNA για κληρονομικούς προδιαθεσικούς παράγοντες παθήσεων, μπορούμε να εντοπίσουμε αν ανοίκουμε σε ομάδα κινδύνου για παθήσεις αγγείων (φλεβική θρόμβωση, υπέρταση, ενδοκρινολογικές παθήσεις (σακχαρώδης διαβήτης τύπου ΙΙ ), νευρολογικές παθήσεις (v.alzheimer ), ορθοπαιδικές-ρευματολογικές (οστεοπόρωση, ρευματοειδής αρθρήτιδα),αλλεργικές-πνευμονολογικές (άσθμα). Επίσης εξετάζονται στοιχεία του μεταβολισμού (λιπίδια, ομοκυστείνη). Στη συνέχεια μέσω διατροφικών παρεμβάσεων (δίαιτα, συμπληρώματα) και του κατάλληλου τρόπου άσκησης μπορούμε να ελαχιστοποιήσουμε πιθανότητα μελλοντικής εμφάνισης των νοσημάτων αυτών.

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΚΙ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ
Το αθλητικό test εξετάζει τον τύπο μυικών ινών που διαθέτουμε. Αυτός καθορίζει την δυνατότητα που έχουμε να αποδώσουμε καλύτερα σ' ένα άθλημα αντοχής ή σ' ένα άθλημα δύναμης και εκκρικτικότητας. Εξετάζει την προδιάθεση που έχουμε για τραυματισμούς σε μύες , τένοντες και οστά. Ακόμη μας δίνει χρήσιμες πληροφορείες για τη λειτουργία του μεταβολισμού μας καθώς και μας υποδεικνύει περεμβάσεις στη διατροφή μας ή και συμπληρώματα που θα μας βοηθήσουν να έχουμε καλύτερη απόδοση κατά την άθληση και ταχύτρεη αποθεραπεία. Ολ' αυτά ειναι χρήσιμο να τα εντοπίσουμε έγκαιρα (π.χ. σ ενα επτάχρονο παιδί που ξεκινάει κάποιο άθλημα) για να επιλέξουμε την σωστότερη και αποδοτικότερη γι αυτό δραστηριοτητα. Επίσης τα τεστ είναι χρήσιμα και σ' έναν έμπειρο αθλητή καθώς μπορούμε με τις κατάλληλες προτάσεις μας ν' αυξήσουμε την απόδοση του.

 

Extensions Βλεφαρίδες

Αποκτήστε το βλέμμα που έχετε ονειρευτεί..
Ξυπνήστε κάθε πρωί με υπέροχες μακριές, πυκνές βλεφαρίδες. Ανανεώστε το πρόσωπό σας με την πιο ασφαλή και πρωτοποριακή μέθοδο και κάντε νεανικό και sexy το βλέμμα σας. Οι βλεφαρίδες σας μπορούν να επιμηκυνθούν 2 και 3 φορές!! Πετάξτε τα ψαλιδάκια γυρίσματος βλεφαρίδων και πείτε αντίο στη μάσκαρα. Ακούγεται σαν όνειρο κι όμως είναι πραγματικότητα. Με τα extensions θα κάνετε την πιο επιτυχημένη αλλαγή στην εμφάνισή σας. Πυκνές, πλούσιες, γυριστές βλεφαρίδες, κάθε μέρα για δύο μήνες. Το αποτέλεσμα είναι τελείως φυσικό επειδή οι βλεφαρίδες τοποθετούνται μία-μία με την μέθοδο "one by one". Mε τη συγκεκριμένη μέθοδο μπορούμε να διορθώσουμε όλες τις περιπτώσεις προβληματικών βλεφαρίδων όπως τις αδύναμες, μικρές, άχρωμες, ίσιες κ.τ.λ.

 

Coolifting

Το Coolifting στοχέυει στους ιστούς του προσώπου με την τεχνολογία CO2 με πολύ χαμηλή θερμοκρασία και υψηλή πίεση, σε συνδυασμό με εξαιρετικά υψηλή συγκέντρωση δραστικών ουσιών (ψεκασμός). Είναι η πιο εντυπωσιακή και γρήγορη, θεραπευτική αγωγή, που προκαλεί και αμφισβητεί το χρόνο που περνάει. Ο συνδυασμός της ψυχρής ροής CO2 σε υψηλή πίεση και τα κονιορτοποιημένα συστατικά υλουρονικού οξέος και πολυβιταμηνών προσφέρει στο δέρμα μια ξεχωριστή εμπειρία βαθιάς ενυδάτωσης και ισχυρής τόνωσης.

Μηχανισμός δράσης:
Ο συνδυασμός της ψυχρής ροής CO2 σε υψηλή πίεση προκαλεί αγγειοσυστολή που ακλουθείτε από μια αγγειοδιαστολή της αιματικής μικροκυκλοφορίας . Η ενέργεια αυτή διατύνει τους πόρους του δέρματος και έτσι βοηθά την βαθύτερη διείσδυση  των ουσιών στο χόριο . Η αύξηση της μικοκυκλοφορίας του αίματος λόγο της χαμηλής θερμοκρασίας και υψηλής πίεσης (Cryo-carboxytherapy) αυξάνει την οξυγόνωση των ιστών  με αποτέλεσμα την αποδοτικότερη λειτουργία των ινοβλαστών (κύτταρα παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης) Το πρωτόκολλο θεραπείας που προτείνουμε είναι 6-8 θεραπείες, 2 φορές την εβδομάδα και συντήρηση 1-2 φορές τον μήνα. Μπορεί επίσης να προσφερθεί και σαν μεμονωμένη θεραπεία για βαθιά ενυδάτωση μετά από έκθεση στον ήλιο

Tα αποτελέσματα:
Η θεραπεία CooLifting παράγει ένα άμεσο αποτέλεσμα (ανύψωση) στο δέρμα, εξαλείφοντας τις επιφανειακές ρυτίδες και μειώνοντας τις βαθιές ρυτίδες, ακολουθούμενη από μια μόνιμη αναζωογονητική δράση.

Ορατά αποτελέσματα σε μια μόνο συνεδρία: Χρειάζονται μόνο 5 λεπτά για να αφαιρέσετε 10 χρόνια Έντονη ενυδάτωση - διέγερση κολλαγόνου - αναγέννηση δέρματος, βελτιώνει την υφή και την ποιότητα του δέρματος