ΥΔΡΟΔΕΡΜΟΑΠΟΞΥΣΗ

 

✨Υδροδερμοαποξεση
Πρωτοποριακή τεχνολογία δέρματος . Το water dermabrasion χρησιμοποιεί τις φυσικές θεραπευτικές δυνάμεις του νερού και του οξυγόνου για να απολεπίσει εύκολα το δέρμα χωρίς την χρήση σκληρών Κρυστάλλων η ραβδίων με λειαντική υφή . Δημιουργεί βαθιά ενυδάτωση και πιο υγιή επιδερμίδα .
✨Ψέκασμα οξυγόνου
Θρέφει και ενυδατώνει γρήγορα το δέρμα , το λειαίνει ,φωτίζει τις σκούρες κηλίδες / κιτρινωπό χρώμα /θαμπη όψη , αναζωογονεί το δέρμα κάνοντας το πιο λαμπερό και σφριγηλό .
✨Στύλο κενού
Απορροφά τα μαύρα στίγματα από τους πόρους και καθαρίζει το δέρμα σε βάθος
✨bio microflow/ biolifting
Μια ασφαλής και αποτελεσματική τεχνολογία για πελάτες που επιθυμούν μια όμορφη και νεανικότερη όψη
✨Φώτα led (pdt)
«Μαγικό φως»
μπλε φως για θεραπεία ακμής και αντισηψια
Κόκκινο φως αντιγήρανση
✨Μικροδερμοαποξεση με διαμάντι
Αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα του δέρματος , τις ουλές , τις  ατέλειες ,τις κηλίδες ,τις ρυτίδες και την ανεπιθύμητη μελαγχρωση .
✨υπέρηχος πρόσωπο / μάτια
✨Σπάτουλα υπερήχου
Διεγείρει τα κύτταρα του δέρματος σε βάθος , σε συνδυασμό με κατάλληλα προϊόντα μπορεί να εξαλείψει  τις λεπτές ρυτίδες , να απολεπισει το δέρμα , να καθαρίσει τους πόρους σε βάθος. Επαναφέρει την ελαστικότητα
✨Τριπολικο RF
Χρησιμοποιεί τεχνολογίες που αναπτύχθηκαν στην ιατρική και φυσικοθεραπεία για να ενεργοποιήσει τα χημικά συστατικά του δέρματος που είναι υπεύθυνα για την υγεία και τη ζωτικότητα του .

 

Zionic

Το ZIONIC είναι το πρωτοποριακό μηχάνημα με πιστοποίηση Medical CE που συνδυάζει δύο τεχνολογίες σε μία:

• (MARP) – ενεργό, βαθύ, περιστροφικό μασάζ
• (RF) – μονοπολική ραδιοσυχνότητα

προσφέροντας άμεσα ορατά αποτελέσματα σμίλευσης, αναδιαμόρφωσης, τόνωσης, μείωσης του φλοιού πορτοκαλιού, μείωσης πόντων και χαλάρωσης μέσα από μία σειρά εξειδικευμένων πρωτοκόλλων & τεχνικών, προσαρμοσμένων στις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε θεραπείας.

Πλεονεκτήματα:
• Καταστρέφει το λιπώδη ιστό
• Ενεργοποιεί το μεταβολισμό των κυττάρων
• Λειτουργεί σε τρία επίπεδα: επιδερμικό, επίπεδο μυών και επίπεδο αγγείων
• Αυξάνει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης
• Βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και του λεμφικού συστήματος
• Παράγει ένα χαλαρωτικό και αποσυμφορητικό αποτέλεσμα

Είναι κατάλληλο για χρήση σε μηρούς, γοφούς, γλουτούς, πλευρά, κοιλιά, γάμπες, μπράτσα και πλάτη προσφέροντας ορατά αποτελέσματα από τις πρώτες κιόλας εφαρμογές.

 

Laser Epicare LPX

Το Epicare LPX είναι σήμερα το πιό σύνχρονο και τεχνολογικά το πιό προηγμένο σύστημα αποτρίχωσης -πιστοποιημένο απο το FDA Aμερικής- διασφαλίζοντας μας τα υψηλότερα επίπεδα αποτελεσματικότητας στην αντιμετώπιση κατά της ανεπιθύμητης τριχοφυίας.

Στο institut de beaute sotie έχουμε επιλέξει το πιο εξελιγμένο σύστημα Laser αποτρίχωσης, επενδύοντας στην πιο ολοκληρωμένη, γρήγορη, αλλά και οικονομικότερη λύση στην καταπολέμηση της ανεπιθύμητης τριχοφυίας.

Το Epicare LPX είναι ένα μηχάνημα που παρέχει την μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια, μέσω της λειτουργίας αναγνώρισης του τύπου δέρματος όπως και την καταγραφή του ατομικού ιστορικού.

Ο αριθμός των απαιτούμενων συνεδριών και τα αποτελέσματα της θεραπείας, εξαρτώνται από τον τύπο του δέρματος, το χρώμα και την ποιότητα της τρίχας καθώς και την περιοχή του σώματος που θα εφαρμόσουμε την αποτρίχωση. Σε γενικές γραμμές απαιτούνται, ένας αριθμός 8-10 συνεδριών για το πρόσωπο, που πραγματοποιούνται σε μεσοδιαστήματα των 4-6 εβδομάδων και ένας αριθμος 6-8 συνεδριών για τις υπόλοιπες περιοχές του σώματος οι οποίες πραγματοποιούνται σε μεσοδιαστήματα των 6-8 εβδομάδων, για να επιτύχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα.Τα αποτελέσματα της αποτρίχωσης Laser σε ξανθές και κόκκινες τρίχες δεν είναι τα επιθυμητά, ενώ οι λευκές τρίχες δεν δύναται να αντιμετωπιστούν καθόλου. Θα ήταν σωστό να επισημάνουμε ότι ορμονικοί λόγοι ή χορηγούμενη φαρμακευτική αγωγή, επιβάλλονται συμπληρωματικές συνεδρίες για την πλήρη αποτελεσματικότητα της θεραπείας.

 

Κρυολιπόλυση

Η κρυολιπόλυση είναι μια επαναστατική θεραπεία που γίνεται μ' ένα μηχάνημα νέας αλλά και υψηλής τεχνολογίας.

Αποσκοπεί στη μείωση του τοπικού συσσωρευμένου λίπους δίνοντας εντυπωσιακά αποτελέσματα σε 3 μόνο συνεδρείες.

Με τη χρήση ελεγχόμενου ψύχους, αναρρόφησης και laser, στοχεύει στη μείωση του υποδόριου λίπους σε δύσκολα σημεία του σώματος τα οποία δεν ανταποκρίνονται σε δίαιτες και γυμναστική, χωρίς να βλάπτονται οι γύρω ιστοί (δέρμα, αγγεία, vεύρα, μύες κτλ.).

Η μέθοδος αυτή εκμεταλλεύεται την αυξημένη ευαισθησία των λιποκυττάρων στην ελεγχόμενη στοχευμένη ψύξη.

Η έκθεσή των λιποκυττάρων σε συνεχή ελεγχόμενη ψύξη τα οδηγεί σε κυτταρική απόπτωση, στη βιολογική, δηλαδή, καταστροφή τους.

Τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά και μόνιμα, καθώς ένα 25-40% των λιποκυττάρων καταστρέφεται , όπως αποδεικνύεται μέσα από κλινικές μελέτες.Πρόκειται για μια μέθοδο εγκεκριμένη από τον Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων της Αμερικής ( FDA ) και έχει βασιστεί στην εκτεταμένη έρευνα που έχει διεξάγει το Πανεπιστήμιο Χάρβαρντ.

Η μέθοδος Cryolipolysis είναι μοναδική , γιατί πραγματοποιεί την απόπτωση μόνο στο λιπώδη ιστό και στα κύτταρα του με ήπια και σταδιακή μείωση του στρώματος λίπους. Απευθύνεται σε γυναίκες και άντρες με συσσωρευμένο τοπικό λίπος , που επιθυμούν άμεσα αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας συνεδρία.

Πλεονεκτήματα της κρυολιπόλυσης :

• Μη επεμβατική μέθοδος, χωρίς vυστέρι κι αναισθησία.

• Με μηδενικό χρόνο ανάρρωσης. Μπορεί να γίνει μέσα σε μια ώρα και να επιστρέψετε άμεσα στις καθημερινές δραστηριότητες σας.

• Ασφαλής και ανώδυνη θεραπεία.

• Ορατά αποτελέσματα απο την πρώτη κιόλας συνεδρία που διαρκούν.

• Με μικρό αριθμό επισκέψεων μπορείτε να φτάσετε στον στόχο σας σε λίγες μόνο εβδομάδες.

 

Φωτοθερμόλυση

Η φωτόλυση είναι μία τεχνική κατά την οποία μία συσκευή, μέσω ενός εφαρμογέα, εκπέμπει παλμικό φως στην τρίχα, με επιλεγμένο μήκος κύματος και διάρκεια. Το φως απορροφάται επιλεκτικά από τη μελανίνη της τρίχας και μεταφέρεται στο θύλακά της, όπου και τον καταστρέφει. Στην ουσία, το φως αυτό είναι μία σειρά παλμών που «αναβοσβήνουν» 10.000 φορές το δευτερόλεπτο, ενώ τα μήκη κύματος που εκπέμπονται φιλτράρονται αριστερά και δεξιά του φάσματος, ώστε να καταστρέφεται μεν ο θύλακας της τρίχας, χωρίς όμως να κινδυνεύει η επιδερμίδα.

Όπως συμβαίνει και με το λέιζερ, θα χρειαστούν παραπάνω από μία συνεδρίες μέχρι να εξαφανιστούν τελείως οι τρίχες. Στην αρχή θα βγαίνουν πιο λεπτές και πιο αργά και σιγά σιγά θα λιγοστεύουν ολοένα και περισσότερο, μέχρι που τελικά θα εξαφανιστούν τελείως. Ενδεχομένως, να χρειαστεί επαναληπτική συνεδρία σε κάποια στιγμή της ζωής σας, όπως για παράδειγμα κατά την εμμηνόπαυση, όπου οι τρίχες τείνουν να ξαναφυτρώνουν λόγω της ορμονικής διαταραχής.

Η ένταση του φωτός προσαρμόζεται αυτόματα μέσω ενός ηλεκτρονικού υπολογιστή, ανάλογα με τον τύπο του δέρματος, το είδος και το χρώμα της τρίχας, αλλά και τη φάση ανάπτυξης στην οποία βρίσκεται.

Τι πρέπει, όμως, να προσέχετε κατά τη διάρκεια της «θεραπείας»; Αρχικά, δεν πρέπει να εκτίθεστε καθόλου στον ήλιο και την ηλιακή ακτινοβολία, γιατί υπάρχει ο κίνδυνος του αποχρωματισμού ή του υπερχρωματισμού της επιδερμίδας. Αυτό το προληπτικό μέτρο ισχύει για αρκετές εβδομάδες πριν και μετά τη φωτόλυση. Την ημέρα της συνεδρίας, δεν πρέπει να φοράτε ούτε αποσμητικό ούτε άρωμα στη ζώνη που θα κάνετε αποτρίχωση και μεταξύ δύο συνεδριών, εάν φυτρώσουν τρίχες, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνο ξυράφι για να μην τραβήξετε τον θύλακα που έχει χτυπήσει η φωτόλυση.

Η κάθε συνεδρία δεν διαρκεί πολύ ώρα, ενώ απαιτείται η εφαρμογή μαύρων γυαλιών για την προστασία των ματιών από το έντονο φως. Γενικά, η τεχνική αυτή δεν θεωρείται επώδυνη. Το μόνο που έχει αναφερθεί είναι η αίσθηση τσιμπήματος την ώρα που χτυπάει το φως το θύλακα και κάποιες κoκκινίλες μετά το πέρας της αποτρίχωσης.

 

HUBER

To HUBER είναι το μοναδικό μηχάνημα το οποίο μπορεί και διεγείρει στο μέγιστο βαθμό τους εν τω βάθει μύες της Σπονδυλικής Στήλης.

• To HUBER γυμνάζει ταυτόχρονα και αρμονικά τα άνω και κάτω άκρα, τους γλουτούς, τους κοιλιακούς μύες και τους μύες της Σπονδυλικής Στήλης -σφαιρική εκγύμναση.

• To HUBER επιτρέπει στον ασκούμενο να καθορίζει τη δύναμη και το συντονισμό κατά τη διάρκεια της άσκησης, καθώς επίσης και τη δυνατότητα αξιολόγησης αυτών - εκτίμηση και παρακολούθηση = ικανοποίηση του ασκούμενου.

• To HUBER ενδυναμώνει τη μυική αλυσίδα, βελτιστοποιεί το συντονισμό, διεγείρει την ισορροπία και βελτιώνει τη στάση του σώματος.

• To HUBER ενδείκνυται για προθέρμανση, καρδιοαναπνευστική άσκηση, ισορροπία και συντονισμό.

• To HUBER διαθέτει προγράμματα για εξειδικευμένη άσκηση - εκγύμναση, που προσαρμόζονται στην ανάγκη και το στόχο κάθε ασκούμενου. Η δυνατότητα του συστήματος να προσδιορίζει τη δύναμη ή την αδυναμία συγκρίνεται με τη λογική του προσωπικού γυμναστή.

Η αποτελεσματική εκγύμναση με το HUBER δεν απαιτεί ακραία ή επικίνδυνη προσπάθεια.

•• Αντιγήρανση

••Ενδυνάμωση της μέσης

•• Αποκατάσταση

•• Κινησιοθεραπεία

••Ισχυρότερη άσκηση ακριβείας

••Λιγότερη κατανάλωση ενέργειας

 

Hypoxi

ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΗΣ ΙΔΑΝΙΚΗΣ ΣΙΛΟΥΕΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ HYPOXI

Για μια ελκυστική σιλουέτα η άσκηση και οι αυστηρές δίαιτες δεν αρκούν. Οπως επίσης δεν αποτελούν λύση ούτε και για τη θεραπεία της κυτταρίτιδας. Είναι γνωστό ότι η απώλεια βάρους και η ενδυνάμωση των μυών δεν βελτιώνουν απαραίτητα την ποιότητα της επιδερμίδας. Για να απομακρυνθεί το τοπικό πάχος και να βελτιωθεί η όψη της επιδερμίδας, τα καίρια σημεία θα πρέπει να αντιμετωπιστούν στοχευμένα. Αυτό ακριβώς κάνει η θεραπεία HYPOXI, η οποία δρα απευθείας στις προβληματικές περιοχές. Η διεθνής, αναγνωρισμένη και κατοχυρωμένη παγκοσμίως με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας μέθοδος HYPOXI, που ανέπτυξε ο Dr. Egger είναι μια μοναδική θεραπεία, με απίστευτα αποτελέσματα κατά του τοπικού πάχους, της κυτταρίτιδας, και της χαλάρωσης του συνδετικού ιστού. Τα αποτελέσματα είναι ορατά από τις πρώτες κιόλας εφαρμογές.

Η ΥΨΗΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ

Η τεχνολογία των μηχανημάτων HYPOXI αναπτύχθηκε με κύριο σκοπό να δώσει λύση σε προβλήματα τοπικού πάχους ανεξάρτητα από το σωματότυπο. Στη HYPOXI αναγνωρίζουμε τη σοβαρότητα των συνεχών ερευνών και της ανάπτυξης – τα προϊόντα μας δοκιμάζονται και βελτιώνονται συνεχώς. Η προηγμένη τεχνολογία της HYPOXI απλοποιεί τις πολύπλοκες φυσιολογικές διαδικασίες της λιποδιάλυσης. Η HYPOXI χρησιμοποιεί την υψηλότερη ποιότητα πρώτων υλών η οποία δεν προσθέτει μόνο σε εμφάνιση αλλά αποτελεί εγγύηση για την ομαλή λειτουργία των μηχανημάτων για πολλά χρόνια.

 

Lipo laser

Αυτό το χαμηλής συχνότητας laser ρευστοποιεί τον λιπώδη ιστό κάνοντας διάτρητη τη μεμβράνη των λιποκυττάρων, με αποτέλεσμα το περιεχόμενό τους να εκλύεται στον χώρο μεταξύ των κυττάρων, καταλήγοντας έτσι στην κυκλοφορία του αίματος και από εκεί στο συκώτι όπου και μεταβολίζεται.

Είναι μια απλή διαδικασία που δεν απαιτεί ιδιαίτερη προετοιμασία.

Συνιστώνται 3 επισκέψεις την εβδομάδα ανα 24ωρο για 3 εβδομάδες.
Κάθε συνεδρία διαρκεί 40 λέπτα.
Οι περιοχές που εφαρμόζεται είναι η περιφέρεια - μέση - γοφοί - κοιλιά.
Τα αποτελέσματα είναι θεαματικά απο την τρίτη κιόλας εβδομάδα μετά την πρώτη συνεδρία.
Προφανώς όμως για να διατηρηθεί το αποτέλεσμα χρειάζεται μια ισορροπημένη διατροφή σε συνδυασμό με άσκηση !!!

 

Cavitation

Είναι μια αναίμακτη πρωτοποριακή μέθοδος λιποαναρρόφησης με χρήση του φαινομένου της σπηλαίωσης που μπορεί να παραχθεί απο τα ηχητικά κύματα. Χάρη σε αυτό το φαινόμενο δημιουργούνται μικρές περιοχές υποπίεσης στο εσωτερικό τους οπότε και διαρρηγνύεται η μεμβράνη των λιποκυττάρων απο τα οποία αποτελούνται οι λιπώδεις ιστοί. Οπότε επιτυγχάνεται η στοχευμένη λιπόλυση και λιπογλυπτική.

Η απορρόφηση των προϊόντων της λιπόλυσης γίνεται από τον ίδιο τον οργανισμό και το αποτέλεσμα είναι γρήγορο και μόνιμο. Λόγω του γεγονότος οτι η μέθοδος είναι μη επεμβατική υπάρχουν τα εξής προτερήματα:

• Δεν απαιτείται αναισθησία • Δεν υπάρχουν άλλες επιπτώσεις στον οργανισμό (ουλές, περίοδος αποθεραπείας κτλ) • Δεν διαταράσεται η καθημερινότητα του ατόμου που υποβάλλεται στην θεραπεία. Τα αποτελέσματα της εφαρμογής είναι:

• Αύξηση της λιπόλυσης και της αποβολής λίπους • Εξάλειψη κυτταρίτιδας • Μικροκυτταρική διάλυση και αποβολή • Βελτίωση λεμφικής κυκλοφορίας • Διάρκεια θεραπείας απο 8 ως 20 λεπτα.

Τα αποτελέσματα φαίνονται απο την πρώτη κιόλας συνεδρία και διαρκούν τουλάχιστον για έναν χρόνο εφόσον δεν πάρετε κιλά.

Η μέθοδος απευθύνεται σε άνδρες και γυναίκες με τοπικό λίπος συσσωρευμένο.

 

Τεχνολογία Shape

Όλοι έχουμε παρατηρήσει πως το λίπος που συσσωρεύεται στις προβληματικές περιοχές δεν εξαφανίζεται ούτε με την άσκηση αλλά ούτε και με τις δίαιτες.. Το k.shape είναι μια καινούργια επαναστατική συσκευή, που συνδυάζει τρείς μορφές λειτουργίας και έρχεται να δώσει την λύση μ' έναν τρόπο που θα ζήλευε ακόμη και ένας χειρούργος.

Αδείαζει τα λυποκύτταρα και ομαλοποιεί το σχήμα τους. Αυξάνει την παραγωγή κολαγόνου και τα τοιχώματα στις λιποκυψέλες γίνονται πιο ελαστικά. Έτσι πετυχαίνουμε απώλεια πόντων και λείανση-εξάλειψη της όψης ¨φλοιού πορτοκαλιού¨.

Οι λειτουργίες του είναι οι εξής:

Ενδοδερμικό μασάζ, υπέρυθρο φως και ραδιοσυχνότητες.

Το ενδοδερμικό μασάζ ουσιαστικά είναι η αναρρόφηση που γίνεται με ειδικά rollers τα οποία απομονώνουν μια συγκεκριμένη περιοχή, παρεμβαίνοντας έτσι στη ροή του αίματος και ενισχύοντας την μικροκυκλοφορία.

Εκπέμπει ραδιοσυχνότητες, μεταφέροντας θερμότητα κάτω από την επιφάνεια του δέρματος, προκαλώντας τους ινοβλάστες για τη σύνθεση κολλαγόνου, όπως και την συρρίκνωση των λιποκυττάρων. Κάπου εκεί το λίπος ρευστοποιείται και απελευθερώνεται στα όργανα που θα το προωθήσουν στη διαδικασία του μεταβολισμού.

Το υπέρυθρο φως δρά στην επιφάνεια του δέρματος συσφίγκοντας το. Επιπλέον επηρεάζει την διαπερατότητα της κυτταρικής μεμβράνης των λιποκυττάρων, υγροποιώντας το λίπος και μετακινώντας το προς το διάμεσο χώρο.

Τα αποτελέσματα είναι ορατά απο την πρώτη κιόλας επίσκεψη. Οι προτεινόμενες περιοχές είναι οι μήροι, γλουτοί, κοιλιά, μέση, πλάτη, τα ¨ψωμάκια¨ αλλά και τα μπράτσα.

Εφαρμόζεται κάθε πέντε μέρες και οι προτεινόμενες συνεδρίες ειναι 8-10. Η διάρκεια κάθε συνεδρίας είναι 20 λεπτά ανά περιοχή. Κάθε εφαρμογή ειναι για εσάς ένα απόλυτο σημείο απόλαυσης και ξεκούρασης.

 

Solarium

Γιατί SOLARIUM ULTRASUN i8?

To Ultrasun είναι ένα Solarium με πολύ χαμηλή ακτινοβολία UVA & UVB για το δέρμα μας και τον οργανισμό μας. Το συγκεκριμένο Solarium έχει πιστοποίηση σε 7 γλώσσες και ακολουθεί συγκεκριμένη Ευρωπαϊκή Κοινοτική Οδηγία σχετικά με την ακτινοβολία που μπορεί να δέχεται το ανθρώπινο σώμα.

Είναι έτοιμο να σας δώσει την πολυπόθητη εμφάνιση χωρίς το φόβο του μελανώματος, του καρκίνου του δέρματος, της αίσθησης του καψίματος και της φωτογήρανσης. Είναι ένα από τα πιο σύγχρονα μηχανήματα solarium που υπάρχουν.

Ο χρόνος έκθεσης στο solarium ultrasun ξεκινάει από τα 6 λεπτά μέχρι και φτάνει μέχρι και τα 20 λεπτά ανάλογα με τον τύπο δέρματος του καθενός. Το εκπαιδευμένο προσωπικό μας θα σας βοηθήσει να διαλέξετε το κατάλληλο πρόγραμμα για τις ανάγκες έτσι ώστε να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα από το solarium.

Συνδέστε το κινητό σας στο solarium ultrasun για να ακούσετε την αγαπημένη σας μουσική και αφεθείτε στα χέρια των ειδικών. Μέσα στο solarium δε θα νιώσετε παρά μόνο δροσεροί και χαλαροί γιατί φροντίζουμε για την κατάλληλο αερισμού του χώρου. Επίσης το solarium ultrasun έχει τους δικούς του ανεμιστήρες για να σας βοηθήσει να μείνετε δροσεροί.

Τιμές – Οικονομικά Πακέτα!!!! Ο τιμοκατάλογός μας για το Solarium είναι έτοιμος. διαλέξτε το χρόνο που χρειάζεστε στις πιο οικονομικές τιμές της αγοράς. Δείτε την προσφορά μας για τα Χριστούγεννα και κερδίστε χρόνο και χρήμα αγοράζοντας. Super προσφορά 300 λεπτά στο solarium και μια κρέμα μαυρίσματος 200ml στα 150€ για όλο το 2020!!!

Επίσης στο χωρο μας θα βρείτε ένα πλήρη κατάλογο με κρέμες μαυρίσματος για όλους τους τύπους δέρματος. Όταν συνδυαστούν με το solarium ultrasun θα έχουμε το χρώμα που θέλουμε σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.

 

Φωτοανάπλαση

Είναι μια θεραπεία αντιγήρανσης που εφαρμόζεται με μία συσκευή που παράγει έντονο παλμικό φώς σε συγκεκριμένο μήκος κύματος κατάλληλο για την συγκεκριμένη εφαρμογή.

Το φώς ενεργοποιεί τους ινοβλάστες για την παραγωγή κολαγόνου.

Η εφαρμογή της είναι πολύ σύντομη δηλαδή διαρκεί γύρω στα 15-30 λεπτά και σε αντίθεση με άλλες μεθόδους δεν χρειάζεται να περιορίσετε τις καθημερινές σας δραστηριότητες.

Συνιστάται για την καταπολέμηση πανάδων, ρυτίδων, χαλάρωσης, ακμής και ευρυαγγειών.

Τα αποτελέσματα είναι θεαματικά.

 

Πρεσσοθεραπεία

Διαθέτουμε στον χώρο μας ένα από τα πλέον σύγχρονα μηχανήματα πρεσσοθεραπείας το DIGITAL PRESS JR το οποίο σε αντίθεση με πολλά άλλα δεν επεμβαίνει αρνητικά στην φυσιολογία του φλεβικού συστήματος με τους κύκλους της λέμφου και των αρτηριών. Είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να αποφεύγεται το φαινόμενο της ανάστροφης ροής. Διαθέτει ένα σύστημα που ελέγχει την μικρή αρτηριάκη πίεση του πελάτη υπολογίζοντας έτσι αυτόματα την μέγιστη πίεση στα διάφορα τμήματα, διαθέτοντας ένα εσωτερικό αισθητήριο πίεσης που εγγυάται πλήρη ασφάλεια.

Ενδείξεις:
Τόνωση λεμφικού και κυκλοφορικού συστήματος, αποτοξίνωση, κυτταρίτιδα, λιποδιάλυση, ξεμπλοκάρισμα του οργανισμού,προβλήματα από καθιστική ζωή και ορθοστασία.

 

Body Energy: Μηχάνημα ηλεκτροδιέγερσης

Πρόκειται για ένα σύστημα ηλεκροθεραπευτικής επέμβασης γα την αντιμετώπιση λιποδυστροφιών, παχυσαρκίας, κυτταρίτιδας, με δυνατότητα να κάνει ταυτόχρονη σύσφιξη ή γενική αναζωογόνηση αλλά και να επεμβαίνει σε δεκάδες επώδυνων παθήσεων. Το σύστημα παρέχει απόλυτη προστασία από ηλεκτρικό σοκ γιατί τροφοδοτείται με λίγα volt (28v) και ανήκει σε ειδική κατηγορία μηχανημάτων ΕΧΤΡΑ LOW VOLTAGE. Η έξοδος του παλμού όμως προς τον ασθενή είναι HIGH VOLTAGE και αποτελεί την πιο σύγχρονη και αποτελεσματική μέθοδο ηλεκτροθεραπευτικής προσέγγισης.

 

Test δυσανεξίας

Το τέστ δυσανεξίας έχει αναπτύξει μια καλή φήμη κερδίζοντας έτσι δεκάδες χιλίαδων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο. Είναι το μόνο τέστ που έχει επικυρωθεί από ανεξάρτητες επιστημονικές μελέτες. Το αμυντικό σύστημα του οργανισμού μας αντιμετωπίζει μια φυσιολογική τροφή, που έχουμε δυσανεξία, σαν επικίνδυνο εισβολέα. Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι η όρεξη και ο μεταβολισμός ελέγχονται από την χημεία του αίματος που επηρεάζεται αρνητικά κατά την πρόσληψη μιας τροφής που ερεθίζει το οργανισμό. Ετσι το ανοσοποιητικό μας σύστημα βρίσκεται κάτω από συνεχή πίεση για να μας προστατεύσει από τις τροφές που έχουμε δυσανεξία και που δυστυχώς μπορεί να της καταναλώνουμε καθημερινά. Γνωρίζοντας ποιές τροφές μας προκαλούν δυσανεξία, μπορούμε να έχουμε το επιθυμητό βάρος και την καλύτερη λειτουργία του οργανισμού μας χωρίς την χρήση φαρμάκων και χωρίς μεγάλο κόστος. Με το τεστ δυσανεξίας μπορούμε να ανιχνεύσουμε τις τροφές και τις ουσίες που ο οργανισμός μας δεν ανέχεται.

 

Υπέρηχος προσώπου

Πρόκειται για μια συσκευή που εκπέμπει υπέρηχους και εφαρμόζεται για τον βαθύ καθαρισμό του προσώπου,την οξυγόνωση του,την αναζωογόνηση τών ιστών,την απολέπιση,λείανση ρυτίδων και την διείσδυση κοσμετικών προϊόντων.

 

Tattoo removal

Το laser tattoo removal είναι κατασκευασμένο για την αντιμετώπιση των χρωμάτων που περιέχει ενα τατουάζ.

Το laser παράγει μια ακτίνα φωτός, η οποία απορροφάται μόνο απο τους κόκκους της χρωστικής του τατουάζ, διασπόντας την σε μικροσκοπικά κομμάτια τα οποία και αποβάλλονται απο το σώμα.

To laser C-8 Nd-yag Q-switch, θεωρείται από τα πλέον σύγχρονα μηχανηματα έχοντας την καινοτομία της διάσπασης του πράσινου και κίτρινου μελανιού, σε αντίθεση με lasers προηγούμενης γενιάς!

Οι επισκέψεις που συνήθως χρειάζονται για την αφαίρεση ενός τατουάζ είναι απο 6-8 και η τακτικότητα των επισκέψεων είναι μια φορά τον μήνα το ελάχιστο.

 

Body analyser

Στον χώρο μας διαθέτουμε μία απο τις πιο σύνχρονες συσκευές ανάλυσης της σύνθεσης του ανθρώπινου σώματος ,δίνοντας μας μια ακριβή μέτρηση υψηλής αξιοπιστίας,των ποσοτήτων του λίπους του νερού των άπαχων ιστών,οπως και τον βασικό μεταβολισμό,του εκάστοτε εξεταζόμενου.Ειναι απαραίτητες αυτες οι τιμές για την σύσταση του διαιτολόγιου,που προσαρμόζεται στις ανάγκες,τον τρόπο ζωής και στα γούστα του κάθε ανθρώπου ξεχωριστά.

 

HIFU

Ultra Sound Skin Lifting.

Οι υπέρηχοι φτάνουν στο βαθύτερο στρώμα του δέρματος, εκεί που το laser δεν μπορεί.
Σταθεροποιεί τον ιστό στη στοχευμένη περιοχή. Ο περιβαλλόμενος ιστός αρχίζει να συρρικνώνεται με αποτέλεσμα το δέρμα να ανορθώνεται.
Δεν αφήνει κανένα ίχνος στην επιδερμίδα, μπορείτε να επιστρέψετε στις δραστηριότητες σας άμεσα!!
Υπόσχεται νεότερη όψη κατά 3-8 χρόνια, ορατό αποτέλεσμα απο την πρώτη κιόλας εφαρμογή που διαρκει απο 12-24 μήνε

 

Miha bodytech

Ultra Sound Skin Lifting.

ΕΚΓΥΜΝΑΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΛΟΥΣΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ

Το miha bodytech αποτελεί τη μοναδική μορφή εκγύμνασης, η οποία αυξάνει την απόδοση μέσω ταχύτερης κίνησης.
Η μυική δύναμη διαδραματίζει έναν ιδιαίτερο ρόλο ως βάση για την ατομική απόδοση.
Η υψηλή απόδοση είναι δυνατή μόνο εάν υπάρχει επαρκής μυική σταθερότητα.Οι εν τω βάθει, σταθεροποιητικοί μύες είναι δύσκολο να γυμναστούν με τις συμβατικές μεθοδους.
Αυτό είναι ακριβώς που το miha bodytech καθιστά εφικτό..εξαιρετικά αποδοτική εκγύμναση με εξοικονόμηση χρόνου με την ταυτόχρονη ενεργοποίηση ολόκληρου του μυικού συστήματος.
Δώστε νέα ώθηση στο σώμα σας!!!!-ξεκινήστε τώρα !!!!
Κλείστε ραντεβού για το δωρεάν δοκιμαστικό σας τώρα !!!

 

Emscalpting

✔️Το πραγματικό «αδυνάτισμα και μείωση λίπους» είναι το χάσιμο λιπώδους ιστού και η μείωση του ποσοστού λίπους στο σώμα, όχι απλώς το χάσιμο νέους γενικά από το σώμα !
✔️Το υψηλής ποιότητας « αδυνάτισμα και μείωση λίπους» σημαίνει μυική γράμμωση και καμπύλες που εκπέμπουν δύναμη και υγεία !
✔️Ο απόλυτος τρόπος για αύξηση μυών και μείωση λίπους έφτασε στην πόλη μας ...
✔️Ανώδυνα, χωρίς να ιδρώσετε , άνετα και γρήγορα. Απλώς ξαπλώστε για 30 λεπτά= 5,5 ώρες ώρες γυμναστικής.
✔️ Ιατρική έρευνα έδειξε ότι μετά από μια σειρά συνεδρίων παρατηρείται αύξηση μυϊκής μάζας κατά 16% και μείωση λίπους κατά 19% ταυτόχρονα.
✔️Εκγύμναση κοιλιακών, σχηματισμός του περιγράμματος της μέσης, εκγύμναση πλάγιων κοιλιακών , και σχηματισμός κάτω κοιλιακών .
✔️βελτίωση κοιλιακών που έχουν χαλαρώσει . Ιδιαίτερα κατάλληλο για μητέρες που αποκτούν μεγαλύτερη περιφέρεια και χαλαρή κοιλιά εξαιτίας του διαχωρισμού του ορθού κοιλιακού μυός μετά τη γεννά .
✔️ Ενεργοποίηση της δημιουργίας κολλαγόνου στο μυικό ιστό του πυελικού εδάφους για σύσφιξη των μυών , με την οποία λύνετε το πρόβλημα της ακράτειας ούρων ,και επιτυγχάνεται έμμεσα σύσφιξη του αιδοίου.
✔️Η άσκηση ενδυναμώνει τους μύες του κορμού, συμπεριλαμβανομένων των κοιλιακών ( ορθού κοιλιακού, έξω και έσω λοξού κοιλιακού και εγκάρσιας κοιλιακής χώρας ) και των γλουτιαίων . Οι μυϊκές ομάδες του κορμού προστατεύουν την σπονδυλική στήλη , διατηρούν την σταθερότητα του κορμού , διατηρούν την σωστή στάση σώματος , βελτιώνουν την αθλητική ικανότητα και μειώνουν της πιθανότητες τραυματισμού . Επίσης , παρέχουν δομική στήριξη σε όλο το σώμα και το διατηρούν νεανικό και υγιές .